עזרה !!! גוסס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/02/2002 | 23:31 | מאת: שי

ליפניי 4 ימים היתחיל לי חום 38.5 עים תחושה של תישטוש חולשה וכאבים בכל הגוף יום אחרי חום 40 שיעול עים מעט ליחה מהחזה לקחתי קוד אקמול פורטה והלכתי לרופא. יצאתי מישם עים -הפנייה לצילום חזה (היתה שביתה ברנטגן אז לא עשיתי) עים מס מצומצם של בדיקות דם(שגם אותם ניבצר מימני לעשות ביגלל השביתה). ועים מירשם ל: אוגמנטין 500. וגם אמר לי הרופא אים החום מעל 39 לכחת 2 קוד אקמול כל 5 שעות לכחתי החום בקושי ירד במעלה. במקביל היתחלתי לקחת ת-אוגמנטין(אפילו שאני אנטי אנטיביוטיקה) אשר עשה לי שילשול מימי. לאחר כדור אחד עברתי ל-מוקסוויט פורטה מאז לא היו שילשולים אבל לא היה כלום. אחרי 2 כדורים החום שב ועלה וחזרתי מייד ל-אוגמנטין אשר ניראה כי ניספג יותר טוב עכשיו והוריד בימעט מאד את החום(כמובן שכל אותו היום מלווה בצמרמורות קור חום והרגשה איומה). אבל זה רק קצה הקרחון. היום תקף ותוקף אותי ללא הפסק כאב שלא ניטן לתאר אותו לא ניתקלתי בחיי בחצי מהכאב הזה בכל 28 שנותיי נפלתי פעמיים ביזמן שעמדתי בבית והייתי שרויי בחצי עילפון הייתי לבד אז נאלצתי להיזדחל למיטה כשכל תזוזה של ס"מ מיותר מפציצה אותי בטונות של כאב. ***מיקום הכאב-בגב אים מיסתכלים במבט מקדימה -מאיזור החזה אז בידיוק מאחוריי השקע בין החזה, מהמרכז עד 12 ס"מ שמאלה(כמובן שבגב). כרגע אני יושב על הכיסא וכבר כימעט שעתיים לוקייח לי לירשום את ההודעה הזאת ולא ביגלל שאני מקליד איטי אלא שבכל פעם שאני צריך להגיע למקש רחוק זה סיוט שלא יאמן. עים זאת יש לי גם גבשושיות צהובות באיזור הגרון וכזכור לי מיפעם כודמת לגביי הגבשושיות של הזיהום בגרון שהאנטיביוטיקה מוקסוויט היעילימה לי אותם ציק צ'אק. אבל זה בעדיפות שנייה לעומת הכאבים באיזור הצלעות העליונות. אנא עזרה!!! כי ניראה לי שאני עומד ליפרוש.

06/02/2002 | 00:12 | מאת: רונה

קודם כל אתה חייב מישהו שיהיה איתך או שתיגש למיון אף אחד לא יכול לאבחן אותך בשלט רחוק

07/02/2002 | 00:22 | מאת: שי

עכשיו כבר אימא שלי עוזרת לי ואני מרגיש יותר טוב היתייאשתי מילגשת לרופאים באיזור מגוריי כי הם אף פעם לא מגלים את מקור הבעייה אלא תמיד מנחשים ותמיד תועים .

07/02/2002 | 22:39 | מאת: שושי

לשי שלום, היום כבר חמישי ובטח אתה כבר בריא. אל תתיאש בסוף כולנו מבריאים. שלך, שושי.

08/02/2002 | 01:24 | מאת: שי

חוץ מהכאב בגב העליון בצד ימין הכל היסתדר.תודה על תשומת הלב לכל מי שענתה. יש למישהיא\הוא. מושג מאין יכול לינבוע כאב כזה? בצילום לא ניראה כלום אין חום כאב חזק בין הצלעות העליונות של צד ימין.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)