בעיה חמורה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/12/2007 | 19:48 | מאת: מיכל

אני בת 30, בחודש וחצי האחרונים אני סובלת מכאבי ראש (בחלקו האחורי) במיוחד כשאני נשענת עם הראש על הכרית וכשאני מתכופפת קדימה, כאבי הראש הם חזקים יותר בבקרים אולם נמשכים כל שעות היום (דבר שמלווה לעיתים בבחילות ובחוסר תאבון). בביקור אצל נוירולוגית (לאחר בדיקה פשוטה של הזזת ידיים ורגליים) נאמר לי שזאת כנראה בעיה של כאבי עורף מהגב העליון והומלץ לי על פיזיוטרפיה. אולם מאז ביקורי החלו תופעות נוספות כגון: אי יכולת להתרכז בקריאה או בצפייה בסרט, לעיתים אני מוצאת את עצמי פתאום בוהה בחפץ מסויים, בנהיגה לעיתים אני חולמת בהקיץ ואז מופתעת שכבר הגעתי ליעד, הראייה הקרובה מטושטשת לעיתים (פרצופים של אנשים שעומדים במרחק קצר ממני או דברים כתובים שנמצאים לידי)...- יש לציין שאין לי משקפיים וגם לא היה לי צורך בכך... האם התסמינים הללו מסוכנים?האם התופעות הללו יכולות להעיד על גידול בראש? אם לא- על מה זה יכול להעיד? האם התופעות נורמליות???? אודה על תשובתך המהירה....

30/12/2007 | 08:13 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נא להתיעץ דחוף שינת עם רופא. (אותי מדאיג מאד חוסר הריכוז בנהיגה, ממליץ לא לנהג עד לטיפול) ובמידת הצורך בדיקת CT

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)