יד שמאל נרדמת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/12/2007 | 16:15 | מאת: אסף

שלום, יד שמאל שלי נרדמת בהליכה מרובה ולפעמים גם בלילה,אני גבר בן 35 בריא(קצת עודף משקל)ספורטאי מקצועי לשעבר,עובר בדיקות בכל חצי שנה. תודה מראש על תגובתכם!

27/12/2007 | 09:34 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לבדוק את זרימת הדם ליד. יכול להיות שאתה ישן עליה ולכן אספקת הדם יורדת והרגשה שהיד נרדמת

10/01/2009 | 19:49 | מאת: עירית

שלום רב. אני בת 48. לאחרונה אני מתעוררת כשכף יד שמאל רדומה. אני לא ישנה עליה והיא עליונה או מונחת על הכרית. היום התחלתי לחוש את הכתף השמאלית במהלך היום. אודה על התיחסות מהירה. עירית טננבאום

27/12/2007 | 09:34 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לבדוק את זרימת הדם ליד. יכול להיות שאתה ישן עליה ולכן אספקת הדם יורדת והרגשה שהיד נרדמת

30/12/2007 | 21:06 | מאת: אסף

תודה, מדוע היד נרדמת או שיש הרגשה של"נמלים" בזמן הליכה מרובה בעיקר?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)