דחוף- דם בשתן!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/10/2007 | 20:51 | מאת: יעל

שלום. אמא שלי בת 50, בחודש האחרון היא סבלה מכאבים בבטן התחתונה(כמו של מחזור,אך היא לא מקבלת מחזור כבר כמה שנים).בימים האחרונים הכאבים נהיו מאד חזקים והיא הלכה לגיניקולוג(במוקד) שעשה לה אולטרסאונד ואמר שהוא לא רואה כלום, עשו לה בדיקת שתן במקום וגילו שיש לה דם בשתן. מה זה יכול להיות,לאיזה רופא היא צריכה ללכת? איזה בדיקות לעשות? בבקשב אני מאד מודאגת. תודה מראש.

02/11/2007 | 16:16 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

עליה לפנות לאורולוג. יכול להיות שזה בא מדלקת בשלפוחית או מבעייה בכליות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)