פצע פתוח ומתפשט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/10/2007 | 16:06 | מאת: jenny

שמי ג'ני ואני נמצאת בחופשה בהודו יחד עם בן זוגי. לפני חודש החבר שלי קיבל סריטה די עמוקה ברגל. לא התייחסנו כל כך לעניין אבל הפצע לא נסגר, מפריש נוזלים ומוגלה ומתפשט לפצע חדש מסביב. גם ברגל השניה צץ משום מקום פצע דומה מאוד. השאלה היא מה לעשות? שמנו פולידין ומשחה אנטיביוטית. האם יש צורך בטיפול נוסף? יש לנו עוד 10 ימים עד החזרה לארץ ואני קצת מודאגת.... בתודה מראש ג'ני

27/10/2007 | 22:53 | מאת: adi

שלום גני, עדיף שהוא יראה רופא.

02/11/2007 | 16:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אכן רצוי להגיע לרופא במהירות המירבית. נראה כי מדובר בזיהום שמתפשט ויש לקבל טיפול דחוף

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)