שקיעת דם לא תקינה וסימפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/10/2007 | 22:40 | מאת: רותם

ערב טוב, אני בת 30 בריאה בדר"כ. לאחרונה סובלת מהתקפים של כאבי ראש בנקודות שונות בראש ובעוצמות משתנות.בשבועיים האחרונים הכאבים קורים מדי יום ביומו כמעט כל היום, מלווים בסחרחורות קלות ובחולשה גופנית נוראית (שלא עוברת גם לאחר מנוחה)וכן בחיוורון קשה . עשיתי היום בדיקות דם ומדדו לי דופק של 100 במנוחה,אולם הלחץ דם היה סביר 103/68.בצהרים כבר התקשרה אליי הרופאה שהשקיעת דם יצאה ממש לא בסדר ושאגיע אליה מחר לשיחה וייעוץ לגבי המשך בדיקות. האם מישהו יכול בבקשה להרגיע אותי ולהגיד לי מה כל זה אומר??? אני קצת חוששת.תודה מראש.

23/10/2007 | 12:26 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין אפשרות לענות לך לאור מעיוט הנתונים וחוסר בדיקה פיזיקאלית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)