כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/10/2007 | 16:47 | מאת: שיר

שלום רב , אני בחורה בשנות ה-20 . לפני 3 ימים הוזמנתי למסיבה שבמהלכה עישנו הרבה ולא סיגריות ... הייתי סגורה בחדר אפוף עשן עד שעפתי משם . אני לא רגילה לדברים כאלה , מעולם לא עישנתי אפילו לא סיגריה . העניין הוא שעד היום לא פוסקים לי כאבי הראש . אני לוקחת אקמולים וזה לא עובר! האם יכול להיות שניגרם לי נזק כלשהו מהסם הזה שהיה באוויר? אודה לתשובה אני בלחץ מכאב הראש הזה...

08/10/2007 | 10:19 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות שכאבי הראש זה מהעשןץ אך האפקט הפיך. בריא יותר לא להיות בסביבה כזאת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)