סחרחורות אצל אישה בת 70

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/09/2007 | 12:55 | מאת: יונתן

שלום ד"ר אימי התלוננה לפני כמה ימים על כך שבשעות הערב זמן קצר לפני השינה תקפו אותה סחרחורות עזות וכי היה נדמה לה שכל החדר מסתובב,זה חזר על עצמו עוד כמה פעמים בודדות בלילה. במוצאי שבת שוב היה לה את אותו הסימפטום. היום היא הולכת לרופא המשפחה. מה היא צריכה לבקש ממנו / איזה בדיקות עליה לעבור ? ע"פ נסיונתך האם אתה יודע במה מדובר ? תודה מראש על תשובתך !

07/10/2007 | 09:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הבדיקות הדרושות לחץ דם בשכיבה ובעמידה בדיקות דם ספירה וכימיה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)