פצעים מוגלתיים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/09/2007 | 00:12 | מאת: מישהי

ערב טוב, כיצד ניתן להסביר תופעה של פצעים שנראים כמו שלפוחית שהתפוצצה בכל חלקי הגוף . מדובר במישהי שמאוד קרובה אלי והיום היא הבחינה בכך שבכל חלקי גופה כולל הפנים הופיעו פצעים מסוג זה . נורא מלחיץ , ממה זה יכול לקרות ? האם מדובר בתסמין של מחלה כלשהי ??? אציין כי מדובר באישה מבוגרת יחסית , שלא ממש מטפל בעצמה, ומעדיפה טיפול עצמי , היא מרחה סוג של משחה היום בלילה אני מאוד דואגת לה ומפחדת . לתשובתך המהירה אודה בברכת שבוע טוב מישהי

30/09/2007 | 10:03 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נושא כזה מצריך לראות את החולה ואת השלפחיות אחרת אי אפשר להביע דעה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)