סחרחורת והקאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/09/2007 | 10:17 | מאת: שרון

אתמול בלילה כשהלכתי לישון, הנחתי את הראש על הכרית ופתאום החדר התחיל להסתובב. הייתה לי תחושה נוראה של סחרחורת, החזקתי את הראש חזק חזק ועצמתי עיניים ולאחר כמה שניות זה הפסיק. אך לאחר דקות אחדות חזר שוב ושוב. לא הצלחתי לעמוד ישר, בטח שלא להחזיק כוס מים, פשוט נפלתי. לאחר מכן הקאתי, ואז הוקל לי במידה מסויימת הסחרחורות פסקו והלכתי לישון. בבוקר חזרה תחושת הסחרחורת, אך היא הייתה מינורית בהשוואה לליל אמש, אך עדיין התחושה הכללית שלי משונה, כואב לי העורף, תחושה כללית של חוסר חדות, אני מפחדת לנהוג לעבודה. מה קורה לי???

09/09/2007 | 14:40 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התאור שלך מתאים למספר בעיות. כאשר הבעיה החשובה עלולה להיות נירולוגית. לכן ההיתי פונה לבדיקת נירולוג

19/10/2007 | 10:14 | מאת: רן

אתמול בלילה הלכתי לשון עם סחרחורות, וכבבוקר התעוררתי כל תזוזה, פנייה שוב הרגשתי את הסחרחורות ולאחר כמה זמן הלכתי להקיא, מה כדי שאעשה? מחקה לתשובה, תודה רן.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)