סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/08/2007 | 20:54 | מאת: צליל

אני בת 30 ולפני כשבוע חזרתי מאילת כששהיתי שם בצוללת כ- חצי שעה בפעם הראשונה בחיי. מאז אני חווה הרגשה של חוסר איזון ושיווי משקל לאורך כל היום. ההרגשה היא כאילו אני נמצאת על סיפון אוניה והרצפה מעט לא יציבה...וזה מורגש בעיקר כשאני מתכופפת או רוכנת את ראשי למטה, אך יש לציין שההרגשה היא לאורך כל היום בהפוגות. הדבר לא גורם לי ליפול אלא להרגשה של מעט חוסר יציבות. שאלתי: האם יש קשר בין הדברים? מה עלי לעשות? אין לי כאבים באוזניים לא כאב ראש ולא בחילות והקאות- האם בכל זאת יכול להיות שזו מחלת ים? מה יכול להיות גורם לכך? האם זה מסוכן??? יש לציין שאין לי בעיית לחץ דם ולא חרדות. אודה על תשובתך המהירה כי אני קצת מודאגת !

21/08/2007 | 11:23 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין קשר בין הדברים מיכוון שבתוך הצוללת הלחץ נשמר כאילו ההית על החוף. במידה והתופע נמזכת פני לבדיקה נירולוגית.

22/08/2007 | 19:59 | מאת: צליל

רופא א.א.ג אמר שהכל בסדר באוזניים וביקש שאקח בטיסטין 16 מ"ג למהלך שבועיים. האם גם אם אין לי שום בעיה באוזניים כדאי לקחת את התרופה? אודה על תשובתך...

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)