פצעים בפטמה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/08/2007 | 15:55 | מאת: שרון

יש לי כבר תקופה ארוכה מעין חצ'קונים על הפטמות, אני לא יודעת מה לעשות כדי שזה יעבור. אני אשמח מאוד אם תעזור לי

21/08/2007 | 11:24 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נא לפנות לרופא עור

18/02/2008 | 21:40 | מאת: קרין

שלום ד"ר טל אור לפני איזה שבוע גיליתי על הפטמה השמאלית ...בעצם ליד הפטמה עצמה מי התנפחות קלה מלווה באדימות וניראה כמו מין פצעון כזה מסביבו האדימות שזה הפצעון הגדול ויש 2 גם שניראים כמו פצעונים אך קטנים יותר וגם אדימות מסביב מה זה יכול להיות ??? הלכתי לרופאה והיא נתנה לי אניביוטיקה של שבוע היא טוענת שזו היא דלקת בבקשה תענה לי כי אני ממש בלחץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)