ניתוח אפנדיציט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2007 | 09:15 | מאת: סורל

שלום רב ותודה לעזרה, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, לא מצאתי יותר מתאים. אשמח לעיצה לאיזה פורום לפנות אם זה לא הנכון. שאלתי: הבת שלי עברה ניתוח אפנדיציט עקב כאבים חזקים. הרופאים אמרו מראש שהם לא בטוחים ב-100% שזה אפנדיציט אך החליטו לנתח. בניתוח הוציאו את האפנדיציט אך אמרו שהוא היה בסדר גמור, ושהבעייה היא דלקת ויראלית בבלוטות לימפה שהיו מוגדלות. אשמח להבין מה זה אומר (לא הצלחתי להוציא יותר מידע מהרופאים בבית החולים), ממה זה נובע, האם זה מסוכן או אולי סימן לדברים יותר חמורים. תודה מראש, סורל

12/08/2007 | 20:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הכוונה שיש לה זהיום ויראלי שגרם להגדלת בלוטות הלימפה. לא צריך לעשות שום דבר. זהום ויראלי חולף לבד

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)