דקירות ברחבי הבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/07/2007 | 14:31 | מאת: טלטל

הי דוקטור. אני בת 28. מזה כחודש וחצי אני סובלת מעקיצות ודקירות בכל רחבי הבטן: בכתפיים, באיזור הריאות, הבטן התחתונה הגב ואיפה לא. הרופאה עשתה לי אקג שיצא תקין והופניתי לרופא נשים וגסטרולוג. אני בספק אם הם ימצאו משהו מכיוון שהכאב הוא מפוזר בכל הבטן. אני לא מעשנת, אני בריאה בד"כ, לא ידוע לי על רגישות, אני לא מקוררת ואין לי מושג מה זה ואיך אפשר להעלים את זה. יש רעיונות??? תודה רבה ושבוע טוב- טלי.

31/07/2007 | 08:18 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התאור שלך יכול להצביעה על רגישות פני לרופא משפחה או לאמונולוג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)