יריקת דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/06/2007 | 04:48 | מאת: דובי

כבר במשך שנים אני יורקת מעט דם מידי פעם. עברתי הריון תקין וגם בדיקות דם וצילום ריאות.הלילה התעוררתי וירקתי גושי דם בכמות לא מעטה. מה קורה לי?

02/06/2007 | 11:46 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הדאלה היא האם הדם מגיע ממערכת העיכול או ממערכת הנשימה. מכוון שזה לא חדש אני מניח שזה ממערכת העיכולץ בכל אופן אם יש שינוי בכמות או התדירות ההיתי פונה ליעוץ מחדש.

02/06/2007 | 19:59 | מאת: דובי

ברשותך, בהמשך לתשובתך. מה יכולה להיות הסיבה לדימום ממערכת העיכול? אלרגיה כל שהיא? ברצוני לציין שבגללל הדימום עברתי בדיקת גאסטרו בקיבה שהיתה תקינה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)