דם בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/05/2007 | 16:27 | מאת: יונה

בעלי חולה מאד יש לו בעיות בריאות ומחובר לחמצן . הוא גם סובל מאבנים בכליות. בימים האחרונים הוא החל להטיל שתן דמי במיוחד בלילות ,ביום השתן רגיל ללא דימום וללא כאבים . מה יכולה להיות הסיבה. אבקש תשובה בהקדם ותודה מראש.

27/05/2007 | 17:24 | מאת: ADI

יונה שלום, עדיף שתגשי לרופא שלך. ייתכן שהדם נובע מהאבנים בכליות אבל ייתכן גם שלא. עדיף, שתגשי לרופא ולא תחכי לרופא כאן. עדי

27/05/2007 | 19:10 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אחת מהסיבות היא פציעת הכליה ע"י אבן או עקב העברת אבן. לאור מצבו יש לפנות מידית לרופא רצוי אורולוג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)