בצקת במצח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/05/2007 | 15:24 | מאת: רן

שלום, ביום שני עבדתי בשמש ללא הגנה מספקת וככל הנראה נשרפתי, אתמול בערב שמתי לב כי עור המצח בצקתי, לא כואב אך ישנה הרגשה לא נעימה של מתיחה של עור הפנים והקרקפת, לא הרגשתי כי נעקצתי ולא קיבלתי מכה באזור ומלבד אדמומיות של העור כתוצאה מהחשיפה לשמש. לא הייתה כל השפעה נוספת כגון כאבי ראש, ירידה בתאבון או כל דבר אחר. כשביקרתי במיון נמסר לי כי מדובר בזיהום כלשהו שמקורו לא ברור. יתכן כי מדובר בזיהום או מדובר במשהו אחר ?

03/05/2007 | 16:21 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין אני יכול לענות לך ללא בדיקה. אך יכול להיות שזאת כוויה מחשיפה לשמש

06/07/2008 | 13:04 | מאת: אמיר

שלום רב ... מזה יומיים שמתי לב שבמצח שלי מעל עין שמאל נראית נפיחות קלה . לא קיבלתי מכה או עקיצה " לא הרגשתי " .. אני דואג רבות לזה .. האם זה סימן אזהרה כלשהוא .. אני מחכה לתשובה בדאגה רבה. תודה ממני אמיר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)