בליטה ליד עמוד השידרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/04/2007 | 16:47 | מאת: טל

שלום רב, בת 30, בריאה בד"כ, עוברת IVF כ4 שנים ללא הצלחה עד כה.כמו כן, נשאית של BRCA1 ובמעקב צמוד. הייתי בדיקור אתמול ותוך כדי מישוש עדין חוליות עמוד השידרה הרגשתי רגישות חריגה באיזור החוליות התחתונות. לא התייחסתי לזה אך בערב מיששתי שוב את המקום והרגשתי שמן הצד הימני של אותן חוליות יש מעין "גבעה" קטנה שאני עדיין לא בטוחה בה ממש אבל יש שוני מסויים בין צד זה לצד השמאלי. בפרופיל אני מזהה מעין עוקם קטן של השריר ליד עמוד השידרה. נראה לי חשוב וכמובן שאבדוק את זה אך רציתי לשמוע חוות דעת ראשונית. האם יכול להיות שמדובר בגידול כלשהו? ואם זה גידול האם הוא לא אמור לכאוב? בעת לחיצנ על המקום אני לא מרגישה כלום, אך כשאני לוחצת על החולייה יש לי רגישות קטנה (כמו אחרי שמקבלים מכה). מחכה בקוצר רוח לתשובה. תודה.

22/04/2007 | 14:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין באפשרותי לתת לך תשובה מפה ללא בדיקה. ולמרות שלא נראה לי שיש בעיה רצינית ההיתי פונה לדיקת אורטופד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)