כאבים וזרמים חזקים מאוד ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/04/2007 | 12:09 | מאת: אנה

לפני ארבעה ימים התעוררתי עם זרמים חמים בשוק רגל שמאל, לאחר יום הזרמים ירדו גם לברך, פניתי לרופא משפחה והוא הפנה אותי לביה"ח שם נעשו לי בדיקות דם ולא מצאו את מקור הכאב. יום למחרת התעוררתי עם זרמים חמים וכואבים מאוד לאורך כל הרגל, הרדמות של אצבעות הרגל ובצקת בברך. הרופא שלי ממליץ על MRI ובדיקת דופלר, אך אני לא יכולה לסבול יותר את הכאבים העזים. מה לעשות ולאן לפנות? אשמח לקבל תשובה מהירה.

17/04/2007 | 12:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לדעתי כדאי שתבדקי ע"י אורטופד עם מומחיות בגבץ יכול להיות שהסיבה היא בא\עמוד שידרה ומקרינה לרגל

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)