שירותי חירום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/04/2007 | 18:32 | מאת: שלי

אבא שלי רוצה לארשום אותו לשירות חירום פרטי. הוא אחרי ניתוח ושיקום לב. אני לא יודעת האם זה נחוץ? מדא זה לא מספק?

17/04/2007 | 00:39 | מאת: רפי

תראי, אין מה להשוות בין מדא לשירות פרטי. אני מנוי לשחל, הם מנהלים מעקב רפואי שוטף אחרי הנתונים של הגוף כגון אקג, לחץ דם, משקל ועוד והכול מגיע לצג המחשב במוקד הרפואי שלהם. כמו כן האמבולנס שלהם אם צריך מגיע עם ההסטוריה הרפואית של החולה וזה מאוד חשוב ברגעי לחץ. זה מה שאני מצאתי בחקירותי...מצרף קישור לאתר: www.shahal.co.il

17/04/2007 | 20:17 | מאת: יניב

זה כמו להשוות בין חברת אבטחה פרטית למשטרה. זה פרטי וזה לאומי. פרטי יש לו משמעויות כלכליות אבל אין מה לומר הרמה בהתאם. אבא שלי מנוי ואני לא מאוד מרוצה. לדעתי זה שווה כל גרוש. ויחסית לאלטרנטיבות דומות כמו אחות פרטית או מוסד מיוחד זה שילוב של הסביבה הביתית ותמיכה רפואית מקסימאלית.

21/04/2007 | 23:53 | מאת: רפי

צרי עימי קשר ואסביר לך יותר - ללא התחייבות 050-7555584 guttman.rafi#gmail.com

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)