שבירת צלעות - ונזקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/04/2007 | 13:33 | מאת: ימה

שלום רב, אימי בחול והיא נפלה די רציני וכולה חבלות וכפי הנראה שברה 2 צלעות. אין רופא בקרבתה והיא לא יכולה לזוז מהבית. האם עליה רק לנוח? האם עליה להצטלם רנטגן? האם יכולים להיות נזקים פנימיים, למשל שהצלעות נכנסו לתוך חלקים פנימים? שטפי דם? או משהו מסוכן אחר? האם כדאי שתגיע לבית חולים בכל מקרה או שמנוחה תספיק? תודה רבה ימה

13/04/2007 | 10:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

שוב!!!! הפורום אינו משמש במקום פניה לרופא או למיון במקרה חרום.!!!! אין התחיבות של הפורום לענות בזמן אמיתי. בכל אופן בכל חשד של שבירת צלעות יש חובה לעבור דימות רנטגן של בית החזה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)