לחץ בחזה נימול וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/04/2007 | 12:15 | מאת: ליאור

שלום! אני בן 32 עד לפני שלושה חודשים בריא לחלוטין מתאמן באופן קבוע בין פעם לפעמיים בשבוע אני נמצא בבדיקות לסירוגין כבר שלושה חודשים.כל הבדיקות דם תקינות,אקו לב תקין וסיטי מוח תקין ביצעתי גם בדיקות של בלוטת מגן ודופלר עורקי הצוואר - הכל תקין אני מרגיש הירדמות של ידיים ורגליים לחץ איום בחזה(לא תמיד)וכאבי שרירים יותר כמו דקירות בתוך השריר אותו כאב קיים גם בגב התחתון. עקב הבעיות אני נמצא בלחץ נפשי אשר (אני מאמין) משפיע גם על השינה בלילה רציתי לדעת האם ישנו גורם שאפשר להפנות אליו כן ויטמינים שאפשר לרכוש תודה

01/09/2008 | 23:03 | מאת: אסי

שלום רב אני בן 33 ושלוש ואני סובל כאבי שרירים בעיקר בצד השמאלי של החזרה. עברתי את כל הבדיקות הקיימות בדיקת מאמץ בצעתי את זה פעמים במשך השנה וכל הבדיקות האפשריו ניפויי עצמות יצאה תקין.. אני סובל במייוחד לאחר מאמץ השריר ובמזגנים וגם ללא מאמץ. אני לא ישן בלילה טוב התחושה רק בצד השמלאי בעיקר. אני סובל כבר עקב הלחץ בחזה בחרדות. אני כבר מיואש ואני לא יודע לאיזה רופא ללכת. אנא תשובתכם תודה מראש אסי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)