איך לחטא מפני איידס ,צהבת וכו'

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/03/2007 | 13:29 | מאת: שירי

לד"ר ערן טל-אור שלום! ערכתי שיפוץ בביתי ולמשפץ נחתכה היד ונזל לו הרבה דם על השיש במטבח,(לא מכירה את הבחור ואת הרקע הבריאותי שלו). שאלתי היא: איך אני יכולה לחטא את השיש מפני איידס וסוגי צהבת למינהם וכו', זה משטח שאנו מכינים אוכל, שמים אוכל וכו' יש לי ילדים קטנים ואני פוחדת מה לעשות? לאחר כמה זמן כל הנגיפים מושמדים ואפשר לנהוג כרגיל? תודה -שירי

24/03/2007 | 22:25 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לרחוץ את השיש במים וסבון ואם את חוששת אפשר עם אקונומיקה. אחרי זה שוום חיידק או וירוס לא יחזיק מעמד

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)