מכה בראש ובמצח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/03/2007 | 12:00 | מאת: איילה

לד"ר טל שלום אני עובדת כמפקחת מזון ועבודתי הינה בדיקת משאיות עם בשר ביום רביעי לפני שבוע תוך כדי בדיקה נסגרה עלי דלת של משאית סמיטריילר (דלת קירור) על הראש מאחור וכתוצאה מהחבטה בראש מאחור נזרקתי קדימה וחטפתי מכה במצח מעל עין ימין, מיד הגעתי למיון וקיבלתי כדורים להרגעה ונעשו לי בדיקות תיפקוד והכל היה תקין למעט חבורה מעל עין ימין וחבורה בראש מאחור למחרת הופנתי ע"י הרופא המטפל לבדיקת עיניים מאחר והתחלתי לראות מטושטש בעין ימין רופא העיניים אמר שהטישטוש לא מהמכה ויש לי צלינדר של 1.5 מאז אני עם כאבי ראש ואתמול היה השיא שש שעות עם כאבי ראש חזקים ולא עזרו לי כדורים לכאבים ובמשך כל הזמן הזה הייתי עם בחילות והקאתי פעם אחת האם לחכות עוד קצת זמן וזה יעבור או לגשת לבדיקות נוספות בתודה איילה

06/03/2007 | 14:17 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אם כל התופעות לא היו לפני התאונה והופיעו רק לאחריה אז כן יש לחזור ולהבדק

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)