כלבת דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/02/2007 | 16:05 | מאת: כוכב

דחוף דחוף האם אפשר להידפק בכלבת מליקוק בפנים , (מגע בעיניים ,בפה) בזמן הדגירה לפני סימני המחלה או חייב שלכלב יהיו את סימיני המחלה בכדי להידבק ממנו במחלה ומה הם הסימנים המוקדמים למחלה . ילדי שיחק עם כלב והכלב ליקק אותו בפנים מה עלי לעשות . הכלב היה חברותי ושמח קשקש בזנב .

12/02/2007 | 07:38 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ליקוקקרוב לואדי אינו מעביר כלבת. אחרת לא ההינו יכולים להחזיק כלבים בשום מקום. באם הכלב מוכר פשוט צריל לעקוב אחרו.

15/07/2007 | 02:47 | מאת: מורן

היום בערב בעיר רחובות עטלף פירות הפריש על החבר שלי צואה בעין. לאחר בדיקה מעמיקה על ידו באינטרנט התברר כי עטלפים יכולים להדביק כלבת אחרים ע"י הוצאת הפרשותיהם במקומות פתוחים כמו העין, פה, פצעים וכו'. האם באמת נשקפת סכנה לחבר שלי? אנא תענו במהרה! מורן.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)