כאב חזק בעצם החזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/02/2007 | 07:51 | מאת: קובי

שלום..בגלל תרגיל מקבילים כאב לי עצם החזה..והמכשירים הנוספים בחד''כ אולי טיפה חמירו את זה..הפסקתי להתאמן..אגב אני בן 23 והכאב כבר כמה חודשים אצלי..הפסקתי לפני חודש ועשיתי צילום חזה..הכל היה בסדר..לקחתי סלקוקס 200 וגם שמתי דיקלורן ג'ל..עם המנוחה וכל זה הכאב טיפה ירד..שלשום בבוקר רצתי לאוטובוס פתאום תקק..נשמתי אחכ ופתאום הרגשתי מן לחץ כאב כזה באיזור..וגם שעשיתי תנועות עם הידיים כגון תנועת חיבוק..או התעטשות..אני לא יודע מה יש לי שם..אולי בגלל הקור?!..אודה לך מאוד אם אקבל ייעוץ..יום טוב

08/02/2007 | 10:49 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

קשה ללא בדיקה לאבחן את הבעיה לכן כדאי לפנות לרופא ולבצע צילום חזה קדמי אחורי וצידי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)