האם צריך לעשות בדיקות?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/01/2007 | 00:07 | מאת: איקה

הים משך שעות אחר הצהריים והערב הייתי חשופהיחד עם ילדי (14,12,6 ) לדליפת גז בישול שמקורו היה בדירת אחד השכנים. חשתי תחושות של בחילה, גירוי בעיניים כאבי בטן וראש. הגיע כבאית ומצאו את מקור הדליפה. שאלתי- האם היינו צריכים להתפנות לטיפול בבית החולים? בינתיים מרגישה יותר טוב. האם כדאי להיבדק מחר כולל הילדים ששניים מהם לא גילו כל תסמינים? תודה איקה

22/01/2007 | 15:06 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

גז בישול כשלעצמו אינו רעיל. מוות כתוצאה משאיפת גז בישול נגרם עקב תפיסת מקום החמצן בראות ע"י גז הבישול. לכן עם אחרי יום כולכם מרגישם טוב אין צורך בבדיקות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)