הרגשת הדופק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/11/2006 | 22:48 | מאת: א.ר

שלום רב, סבתא שלי בת 86 החלה פתאום להרגיש את הדופק בפלג הגוף הימני של הגוף (עפ"י תיאורה). וגם היא מתארת שהיא מרגישה אותו באוזן. היא סובלת מיתר לחץ דם אשר מאוזן. בזמן תחושת ההרגשה, עשיתי לה אק"ג בטלפון באמצעות שח"ל והוא היה תקין. לפני מס' שבועות היא עשתה אקו-לב שהיה תקין. חוץ מזה אין סימנים נוספים והיא חשה בטוב. מה התופעה הזו?

03/12/2006 | 13:40 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין תשובה טובה מדוע בצד ימין או ממה נגרמת ההרגשה. יש לבדוק את לחץ הדם בזמן הרגשת הדופק או את קצב פעילות הלב. אם זה נמשך לאורך זמן יש לגשת לבדיקה רפואית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)