הקאה לאחר נפילה על הראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/02/2002 | 13:36 | מאת: אורית

הבן שלי בן שנה וחצי נפל על הראש מהספה ומייד אחר כך הקיא, לא לקחתי אותו לבית חולים כי חששתי מהבדיקות היום אני יודעת שטעיתי. לקחתי אותו למחרת לרופאת ילדים היא בדקה אותו ואמרה שהיא לא מוצאת משהו מוזר ושנראה שהכל בסדר , אבל אני קצת חוששת. יש לי שלושה ילדים הוא האחרון, גם הראשון שלי נפל על הראש אבל לא הקיא. לכן השאלה שלי למומחים האם בכל מקרה הקאה לאחר נפילה על הראש מדאיגה ? והאם יש לי ממה לחשוש

03/02/2002 | 22:50 | מאת: adi

אורית, אני חושבת שאם הרופאה אומרת, אז היא יודעת. להבא, כדאי ללכת למיון מיד אחרי שדבר כזה קורה. עדי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)