הרדמות פתאומית- דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/10/2006 | 15:48 | מאת: מיקה

שלום אמא שלי אישה שיש לה סוכרת ולחץ דם במשך שנים. בתקופה האחרונה ישנה בעיה כל פעם שהיא יושבת בלי לעשות כלום או קוראת עיתון או טלויזיה היא נרדמת ושוקעת בשינה מאוד עמוקה בלי להרגיש. גם במקום העבודה אם היא לא עסוקה היא נרדמת למי ניתן לפנות? מה לעשות? רופא המשפחה טוען שזה כנראה בגלל הסוכרת והריצה המרובה לשרותים בלילה אך התופעה הזו חדשה ולא היתה בעבר (ההרדמות) למי לפנות? אשמח ליעוץ דחוף תודה מראש מיקה

22/10/2006 | 08:01 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התופעה של הירדמות בישיבה נגרמת בד"כ עקב צבירת פחמן דו-חמצני. הצבירה נגרמת בעלל ירידה באיורור הראות בזמן ישיבה ואופינית לאנשים שמנים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)