רסיס מתכתי ברשתית העין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/08/2006 | 10:32 | מאת: יוני

למומחי עיניים. בני נפצע מרסיסים שחדרו לרישתית העין. 2 רסיסים מאוד קטנים, ואחד מתכתי גדול יותר. הוא עומד להיות מנותח להוצאת הרסיס המתכתי. ברצוני לדעת מה הסכנות הכרוכות מהרסיסים. זה שיוצא ואלה שישארו. מה הנזקים העתידיים שיכולים להגרם? בתודה מראש על תשובותיכם. יוני

03/08/2006 | 10:52 | מאת: חיפאית

יוני, אני מציעה לך לשאול גם בפורומים: מחלות וטיפולים של הרישתית בריאות העין תמצא אותם ברשימת כל הפורומים.

04/12/2008 | 09:42 | מאת: שי קרקו

למומחי עיניים .אחי נפצע מרסיס של פצמר בעין שמאל . אחרי ניתוח הוציאו רסיס בגודל 6-8 מ"מ .כתוצאה מהפגיעה יש קרע בקרנית וברשתית. מה הנזקים העתידיים,כרגע הוא בקושי רואה בעין ,רואה מעט מאוד רק משמאל העין. בתודה שי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)