חתך עמוק באצבע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/08/2006 | 00:56 | מאת: לין

היום בצהריים נחתכתי עמוק באצבע...או יותר נכון הורדתי חתיכה מהאצבע (שעדיין חצי מחוברת) ולקח לי הרבה זמן לעצור את הדם, ואף הרגשתי חולשה, סחרחורת והרגשתי שאני עומדת להתעלף (היה לי שחור בעיניים ולא שמעתי כלום, וגם בהמשך היום הייתה לי בחילה וכאב ראש). עכשיו שמתי לב ששוב יורד לי קצת דם...האם אני צריכה ללכת לתפור את זה, או שזה יחלים לבד? בתודה מראש, לין

15/10/2008 | 19:45 | מאת: יותם

היום בצהריים נחתכתי עמוק בזרוע ליד היד וקיבלתי מכה כזו מקרש עשויי עץ ודבק כנראה סיבית. וראיתי את החתך..ואת הלבן שבתוכו (לא יודע בדיוק מה זה) והחל הדם לזרום שם קצת יוצא ומיד הרגשתי הרגשה לא טובה כאילו בהלם. ורצתי לחדר המקלחת כדי לנקות את הדם אבל לא היה הרבה דם ווהחל הרגשה של סחרחורת ובחילה...וישבתי על הריצפה ונחתי קצת....חכיתי שהבחילה תעבור כבר אבל לא נגמרת. קמתי בכוח עצמי והלכתי לכיוון אל הסלון. הראייה שלי החלה לטשטש והחשיכה....כמעט התעלפתי והחזקתי מעמד חזק והגעתי לסלון וישבתי על הספה...ניסיתי להתעלם מהרגשה הזו אבל לא הצלחתי. ההרגשה הזו של הבחילה וסחרחורת היו מאוד חזקים ונרדמתי לכמה דקות. אחרי השינה קצר קמתי כבריא. החתך עדיין פצע. האם אני צריך לעשות תפירה או שהפציעה תחלים לבדה?

03/01/2009 | 05:57 | מאת: איתי טויסטר

לום רב... נחתכתי באצבע ה-3 לפני כ 4-5 ימים. החתך נעשה ע"י סכין שחתכתי בצל ובטעות חתכתי את האצבע יחסית עמוק יש לי עכשיו בלוטה עם בשר שיוצא החוצה. אין לי סחרחורות אני מתפקד רגיל. הבעיה שזה נראה לא טוב משום שיש חתיכת בשר בחוץ. מה כדאי לי לעשות?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)