מה המשמעות של התעלפות לאחר מתן שתן ? (אצל גבר)

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/07/2006 | 12:00 | מאת: משה

מה המשמעות של התעלפות לאחר מתן שתן ? (אצל גבר)

06/06/2008 | 11:53 | מאת: ראול

06/06/2008 | 12:07 | מאת: ראול

אני בן 58 עברתי צינטור לפני 8 שנים עם התקנת סטנד. מבוקר לחץ דם בכדורים "אנלפריל 20" כפול 2. עוסק בפעילות גופנית 4-5 פעמים בשבוע של הליכה ו/או ריצה קלה במשך שעה ועוד, למרחקים של בין 8-12 ק"מ. מרגיש טוב וגם בדיקות הדם התקופתיות שלי ובדיקת מעמץ אותה אני עושה פעם בשנה תקינות. לאחרונה, בתקופה של כחצי שנה, פעמיים התעלפתי ריגעת) לאחר מתן שתן בלילה (הבעדתי את שיווי המשקל שלי ונפלתי). ההמלצה של רופאת המשפחה שאני התרגל לתת שתן בלילה אם צריך בישיבה על ההסלה ללא מציאת הסיבה, לא מקובלת עלי. אשמח לקבל תשובה בתודה ראול

08/12/2022 | 00:04 | מאת: סילביה

הבן שלי מיתעלף להיטים קרובות לאחר מתן שתן היום למשל כשחזרתי מהמיסעדה הבן שלי היתעורר קם מהר מהמיטה כששמע שפתחתי את הדלת לשירותים הוא בן 22 ופיתאום אני שומעת צניחה ובום גדול בשירותים רצתי מהר ואני רואה את הבן של על הריצפה כולו בהיר בפנים עם העינים עפופות נילחצתי מאוד עזרתי לו לקום והחזרתי אותו למיטה אני פוחדת מאוד זה קורה לו גם כשאני לא בבית והיום בימיוחד הוא קיבל מכה חזקה באוזן ובראש וזה מדאיג אותי מאוד אשמח אם אקבל תשובה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)