דוקסילין ובעיות פסיכולוגיות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/07/2006 | 21:23 | מאת: לילה

שלום, קיבלתי דוקסילין לטיפול בכלמידיה. (14 כדורים 100 מ"ג ל-7 ימים, בוקר וערב). לפני מספר שנים שנסעתי למזרח ורציתי לקחת לריים הרופא אמר לי שאסור בשל אחת מהבעיות שהיו לי אז:(לא זוכרת למה הוא התכוון אז שבגללו אסור לי לקחת) panic disorder ocd והיום אני מאובחנת גם כמאנית דיפרסיבית - לקחתי בשנה האחרונה חוץ SSRI וריספרדל בעת ההתקף המאני. ועוד SSRI שונים לתקופות דכאון. ברצוני לדעת האם מסוכן לי לקחת את התרופה או שאין שום בעיה? האם היא תגרום לי לתופעות לוואי נוספות פרט לאלו המצויינות בתוך האריזה? תודה רבה לילה

22/07/2006 | 09:39 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מי שמטפל בבעיות האלו בצורה הטובה ביותר הם הרופאי במרכז מידע ברעלים 04-8541900

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)