תרדמת בזמן שינה - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/06/2006 | 23:13 | מאת: תומר

שלום, היום קרה לי דבר מוזר ומפחיד. במהלך שינת הצהריים, מתוך שינה הרגשתי צורך עז להתעורר אך לא יכולתי. מן תחושה כזאת שהמוח לא מסוגל לתת פקודה להתעורר. אבל אני זוכר את עצמי נכנס ללחץ מנסה בכל כוחי ובמאמץ לפקוח עיניים אל לשווא!!! מנסה להתהפך והגוף פשוט משותק! וכל זה לקח מס' שניות וכשהצלחתי להתעורר ממש נבהלתי . אחרי כמה דקות חזרתי לישון והתופעה חזרה על עצמה שוב. הפעם נרדמתי על הבטן ורציתי להתהפך לגב וכל התיאור שתארתי לעיל חזר על עצמו. בזמן התרחשות המקרה עבר במוחי מונולוג עצמי "אל תדאג, זה קרה לך לפני רגע, תיכף תצליח להתעורר..." אני מאוד מוטרד. ומפחד לחזור לישון שהדבר לא יחזור על עצמו שוב. ממה זה נובע? מה הסיבה לתרדמת הרגעית הזאת? האם זה מצביע על בעיה כלשהיא? אבקש תשובתכם בהקדם. נ.ב אני בן 25.

06/06/2006 | 09:24 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התופעה שאתה מתאר היא פסיכולוגית. ולדאבון לבי אין לי אצ הידע לטפל בבעיה זאת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)