עקיצות על הרגליים והידיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/06/2006 | 22:52 | מאת: מיקה

התמלאת בעקיצות מטרידות ביותר: חלקן גדולות, כנראה של יתושים, וחלקן קטנות - נקודות אדומות. הכל מגרד נורא. העקיצות הופכות לפצעים שאינם נרפאים גם מחמת הגירוד. אני גרה בקומה גבוהה ואין לי בעלי-חיים. חפשתי אם יש בבית פרעושים אבל אינני רואה כאלה. העניין נמשך כבר כמה שבועות. ניסיתי אלוורה, פניסטיל ג'ל, ולאחרונה נתנה לי הרופאה תרחיץ לבן ששמים על אבעבועות, אבל הגירוד נמשך, והעקיצות מתרבות. מה לעשות?

06/06/2006 | 09:27 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לפנות לרופא עור על מנת שינסה לזהות את גורם העקיצות ואז לטפל בבעיה עצמה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)