דפיקות לב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/05/2006 | 15:02 | מאת: דגן

שלום רב אני בת 40 בריאה בדרך כלל אין לי שום מחלות ולא לוקחת תרופות באופן קבוע למרות שיש לי כולסטרול גבוהה(300) במשך כבר למעלה מ3- שנים ואני אמורה לקחת כדורים אך לא לוקחת. בשבועיים האחרונים אני מרגישה מין דפיקות לב מוזרות כאלה כאילו בית החזה שלי מתרחב קשה לי לנשום דפיקות הלב PALPITASIONES גורמות לי לשיעול בלתי רצוי ומוזר אתמול התעלפתי ובמשך כל היום האגשתי מאוד רע למרות שנחתי כל היום היה לי דופק 120 לדקה ואם הייתי קמה והולכת בבית זה היה כאילו רצתיממש ההיתי מיתנשפת היום אני מרגישה יותר טוב אבל מאוד הטריד אותי מה שעבר עלי אתמול מה זה יכול להיותהאם אני צריכה ללכת לקרדיולוג והאם זה קשור לקולסטרול שלא מטופל

31/05/2006 | 12:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין ספק שאת צריכה לעבור בדיקה רפואית. ע"י רופא משפחה ואז להמשיך ברור לפי ההמלצות שלו

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)