אפנדיציט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/05/2006 | 00:58 | מאת: רונית

שלום ד"ר...... אולי אני מגזימה, אבל בכל מקרה רציתי לקבל חוות דעת רפואית...... אתמול היו לי כאבים בבטן התחתונה...כאבים לא נוראיים בכלל...יכולתי ללכת, לתפקד...אך בכל צעד שלי מעט כאב לי וכששכבתי והרמתי את הרגל כלפי מעלה(ישר) גם כאב לי........היום בבוקר הכל היה בסדר..ובמשך היום גם לא כאב.......לפתע,בערב, הייתה לי דקירה חזקה בבטן התחתונה בצד ימין, אשר עברה תוך 4 שניות בערך........אני מודאגת...חוששת מדלקת באפנדיציט....איך אדע שזה זה?/לא זה?....מה לעשות?

16/05/2006 | 12:00 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אם זה חולף זה לא דלקת התוספתן. במידה וזה נשאר יש לפנות לרופא לבדיקה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)