עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/04/2006 | 14:59 | מאת: טלי

מדובר בגבר בגיל 25 , ללא בעיות בריאותיות. זה מכבר כמה ימים שראשו של החבר שלי כואב עד מאוד ברמות של אינו מסוגל לשמוע ולשוחח כי מתפוצץ ל הראש , חשבנו שזה משהו חולף וחד פעמי . אך יומיים אחרי כן הוא קיבל כאב עז שגרם לו לעצור באמצע הנהוגה ולצעוק לי שאני אזמין לו לו אמבולנס , הלסת מצד שמאל נתפסה לו והיה לו כאב חד בכל צד שמאל של הפנים,והחל לרעוד קצת,( וכיום לפני כן הוא גם שלשל, ) הוא הכריח אותי להזמין אמבולנס כי פחד שזה אירוע מוחי . עם הזמן בבית החולים הכאב חלף , נתנו לו נוזלים ושוחררנו הביתה. היום הוא שוב סובל מכאבי ראש נוראיים ואינו מסוגל לתפקד . מה זה אומר ? האם אכן הדבר קשור למוח ? או ללב ? האם דחוף לנסוע שוב לבית חולים ? כי לשתות הוא לא מפסיק. אני מאוד דואגת ולא יודעת איך לעזור.

19/04/2006 | 13:56 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין ספק שהוא צריך עזרה רפואית. ההיתי פונה למיון רצוי לאותו מיון שהוא היה פעם קודמת. ההתיחסות לתלונות חוזרות הוא אחר, יותר לחומרה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)