אריע מוחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/04/2006 | 18:43 | מאת: אייל

אבי בן 58 סובל שבוע מחולשה וחום שהובחנה כשפעת החום והשפעת עברה אבל עדין הוא סובל מחולשה ומחוסר תאבון שלא אופיני לו והיום נוסף לזה אי יכולת להרגיש טעם בפה האים יש קשר למוח או ללב?

14/04/2006 | 11:20 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

קרוב לואדי שלאץ והתפעות קשורות למחלה הראשונית

18/04/2006 | 14:57 | מאת: טלי

מדובר בגבר בגיל 25 , ללא בעיות בריאותיות. זה מכבר כמה ימים שראשו של החבר שלי כואב עד מאוד ברמות של אינו מסוגל לשמוע ולשוחח כי מתפוצץ ל הראש , חשבנו שזה משהו חולף וחד פעמי . אך יומיים אחרי כן הוא קיבל כאב עז שגרם לו לעצור באמצע הנהוגה ולצעוק לי שאני אזמין לו לו אמבולנס , הלסת מצד שמאל נתפסה לו והיה לו כאב חד בכל צד שמאל של הפנים, הוא הכריח אותי להזמין אמבולנס כי פחד שזה אירוע מוחי . עם הזמן בבית החולים הכאב חלף , נתנו לו נוזלים ושוחררנו הביתה. היום הוא שוב סובל מכאבי ראש נוראיים ואינו מסוגל לתפקד . מה זה אומר ? האם אכן הדבר קשור למוח ? או ללב ? האם דחוף לנסוע שוב לבית חולים ? כי לשתות הוא לא מפסיק. אני מאוד דואגת ולא יודעת איך לעזור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)