חום 38.5 לתינוק בן חודשיים!!עזרה דחופה בבקשה!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/03/2006 | 18:16 | מאת: ונדה

שלום שמי ונדה אני פונה אליכם בשאלה לפני כשבועיים אושפז בני בן החודש וחצי בזמנו בגלל חום גבוה וצואה ירוקה רירית הוא אושפז ל 4 ימים וטופל מייד באנטיביוטקה ועירויי נוזלים נלקחה תרבית שתן וצואה ודם התבברר שזה משהו וירלי מקומי . נכון להיום בני סובל כעת עכשיו מחום גבוהה של 38.6 וצואה שוב רירית נתי לו אקמולי סירופ פעם 3 מ"ל ופעם שניה 1.5 מ"ל ואמבטיה פושרת החום ירד קצת אבל חזר שוב ל38.6 מה עושים האם יש לקחתו למיון או להמתין לילה אחד ולראות לאן זה יתפתח הוא בן 2 חודשים שוקל 5.3 ק"ג אנא עזור לי ונדה

29/03/2006 | 21:07 | מאת: צוות האתר
לך בקרוב כי הוא שוהה בחופש עד 10.4.06. אנא פני בהקדם לרופא הילדים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)