הרגשה לא טובה אחרי וויאגרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/03/2006 | 12:13 | מאת: דגן

שלום רב בעלי בן 39 בריא בדרך כלל אין לא שום בעיות בתיפקוד מיני החליט על דעת עצמו לקחת וויאגרה ש"חבר" נתן לו (ללא ידיעתי כי זה לא היה קורא אם הייתי יודעת) לאחר כחצי שעה הוא הרגיש חום הוא האדים כולו השפתיים שלו היו אדום חזק אני התעקשתי למדוד לו לחץ דם היה לו 140/90 מאוד דאגתי אך הוא טען שהוא בסדר במשך כל הלילה הוא חש ברע ולא רצה ללכת לבית החולים אמר שהכל בסדר היו לו צרבות גם עכשיו הוא עדיין לא מרגיש כלכך טוב הוא בעבודה לחץ הדם שלו נורמלי הוא אומר 120/90 אך יש לו דופק מהיר מה עלי לעשות??? והאם הוא בסכנה כל שהיא?

26/03/2006 | 12:36 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

באם אין לו בעיות קרדיליות אני לא צופה בעיה. כנראה שהוא רגיש לתרופה ואין לקחת אותה ללא התיעצות עם רופא

26/03/2006 | 12:53 | מאת: דגנ

רק רציתי להוסיף שבעלי סובל מעודף משקל יש לו מידי פעם לחץ דם גבוהה וקולסטרול גבוהה ןאביו סובל מהלב הוא לא מוכן להבדק אז אני לא יודעת עם הוא סובל או לא האם זו הזדמנות להפחיד אותו ולשלוח אותו לבדיקות ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)