טיסה לארץ בעת חשד לאפנדציטיס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/03/2006 | 09:29 | מאת: יואב

לבני בן 6 חום גבוה (38.6) כבר יומיים אשר לא יורד עם שום תרופה(נורופן, אקמולי). כמו כן מתלונן על כאבים באזור בטן תחתונה ימנית! אנו גרים במדינה במזרח אירופה ולא הייתי רוצה לנתח אותו כאן(במידה וזה תוספתן) שאלתי: האם מומלץ לטוס לארץ(3 שעות) והאם זה עלול לגרום להדרדרות? אנא תשובתכם המהירה!

26/03/2006 | 10:12 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

במידה ויש לו דלקת של האפנדציט לא מומלץ על טיסה מכוון שעלולה להיות הדרדרות בזמן הטיסה. האפשרות היחידה לטיזה היא בליווי רפואי או במטוס אמבולנס.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)