אני צריך עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/03/2006 | 03:25 | מאת: רועי

כבר שלושה ימים אני סובל משרפה במרכז הבטן ממש כאילו אני יכול לסמן עם היד את המיקום המדויק של זה כאילו משהו בוער לי בדיוק שם והיום הלכתי לנוח קמתי פתאום עם כמו חכך גדול בפה שמגיע לי מעל ללשון עד ללשון מפחיד אותי אני פוחד לישון שאני לא יחנק מבקש תשובה בדחיפות תודה

19/03/2006 | 20:22 | מאת: צוות האתר
אם הינך סובל מכאבים עזים, גש למיון!
27/03/2006 | 22:35 | מאת: דנה

לפני חודשיים עשיתי צילום סיטי ריאות באופן פרטי מכיוון שאני מעשנת בתשובה רשום לי משהו בקוטר 3מ"מ באונה ימינית מומלץ בדיקה בעוד חצי שנה . הבדיקה נשלחה בדואר אני לא מבינה שום דבר מהתשובה וגם לא רופא המטפל מה עליי לעשות ? אם היה משהו חריג היו אומרים לי מה אתה אומר אני פשוט בלחץ מחכה לתשובה ולייעוץ ממך תודה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)