סוכר בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/03/2006 | 01:01 | מאת: תמר

בת 21, חולה מזה חודשיים בקוליטיס אולצרטיבית. מקבלת ראפאסל 3 מ"ג ליום. בגלל אנמיה התחלתי לפני כשלושה שבועות לקחת כדורי ויטמין B קומפלקס וכדורי ברזל מחנות טבע. בבדיקת שתן שעשיתי היום התגלה : 1. גלוקוזה 250. 2. קטונים 5 3. פרוטאינים 15 4. אריטרוציטים 10 5. קלציום אוקסאלט -רבים. האם יתכן שיש לי סכרת אף שלמעט תחושות התייבשות שמלוות אותי בחודשיים האחרונים אולי בשל השלשולים המרובים. אינני סובלת מסימפטומים אחרים כמו יובש בפה, הטלת שתן מרובה, ירידה במשקל. האם יתכן שאחת מהתרופות שלקחתי שיבשה לי את מצב הכליות או הלבלב? או אולי מישהו החליף לי בטעות את הבדיקה? בבקשה אני מודאגת... תשובה מהירה ככל האפשר.

27/03/2006 | 00:54 | מאת: adi

היי תמר, לדעתי כדאי שתשאלי את הרופא שלך. את לפעמים יכולה לקבל תשובה שתזיק לך. עדי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)