אובדן הכרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/03/2006 | 16:04 | מאת: גלית

לד"ר ערו טל -אור - שלום וברכה! אשמח לקבל חוות דעתך בנוגע לתאור הבא- לאחר פעילות גופנית נמרצת אם הגוף בא במגע עם מים קרירים- למשל כניסה למפל במהלך מסלול של טיול, והבגדים לא מוחלפים מידית- נגרם אובדן הכרה. 1. יש כזו תיסמונת? 2. ממה זה עשוי להיגרם? 3. מותר לאדם כזה לצאת לטיולים? אשמח לקבל תשובתך בהקדם!! המשך יום מצויין!!! גלית

26/03/2006 | 10:23 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אין אני מכיר תסמונת כזאת. וגם אין אני רואה הגיון פיזיולוגי למצב הזה. אין מדובר על איבוד ההכרה ברגע שנגעו במים קרים. אלא מאוחר יותר ולזה אין אני מותה סיבה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)