נכנסתי להריון לא רצויי...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/02/2006 | 14:52 | מאת: נערה

אני נערה כבת 18, וקיימתי יחסי מין לפני כשבועיים-שלושה. המחזור איחר ולאחר 2 בדיקות ביתיות הופתעתי לגלות שאני בהריון. הדבר גורם לי לחרדה ודיכאון, ברור לי שההריון לא רצויי וברצוני לבצע הפלה. האם הפלה הינה דבר שיכול להישאר חסויי? כיצד אני מבצעת הפלה? האם הדבר כרוך בהוצאה כספית? אשמח לקבל תשובה, ותודה שהקדשת לי מזמנך.

23/02/2006 | 18:04 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש אפשרות לביצוע הפלה תוך שמירה על דסקרטיות. יש לפנות לעובדת סוציאלית. יותר פרטים בפרום למילדות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)