טיפול בכוויה בלשון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/02/2006 | 18:35 | מאת: רות

שבת שלום, נכוויתי בלשון לפני שלושה ימים מאכילת מרק עוף רותח. מעולם לא כאב לי כל כך, ממש כוויה רצינית, וגם היום 3 ימים אח"כ עדיין כואב. על החלק השמאלי של הלשון אני מבחינה בבלוטות קטנות, מעין שלפוחיות. האם יש משחה, מאכל, משקה שיכולים לעזור? כואב לי וקשה לי לאכול.

19/02/2006 | 09:48 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לאכול בעיקר דברים קרים כמו גלידה במידה והשלפוחיות לא מתרפאות לפנות לרופא לבדיקה

12/04/2017 | 00:37 | מאת: אלה

נכוותי מתה רותח מאוד .... מה לעשות כי חיכיתי יום ואני לא מרגישה את הלשון ...

מה שנכתב למעלה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)