ספרים העוסקים ברפואת חרום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/02/2006 | 23:38 | מאת: מישהו מתעניין

אני מתעניין מאוד ברפואת חרום. האם אתה מכיר ספרים העוסקים ברפואת חרום ברמת פראמדיק, או לחילופין ספרים המקבילים לספרים הנלמדים בקורס פראמדיקים בעברית? אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי על מספר רב של ספרים העוסקים בנושאים מגוונים החל מתינוקות וכלה בטראומה, הכתובים בשפה העברית.

12/02/2006 | 00:54 | מאת: גולש

אני אישית לא מכיר אבל אני שם פה קישור לפורום שיוכל לעזור לך http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/Articles/first_aid.htm

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)