בדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/05/2002 | 16:26 | מאת: עינת

שלום, שמי עינת, אני בת 17 ,יש לי בעיה ,אני אמורה לעשות בדיקות דם בקרוב ויש לי חשש עקב טראומת ילדות ממחטים .יש לי חלבונים בשתן והמצב לא נראה טוב .חשבתי שאולי יש פתרון אחר לעשות בדיקה זאת, וזה ממש חשוב לי תודה ,מראש עינת.

03/05/2002 | 00:17 | מאת: רוני

את יכולה לבקש מהאחות לעשות לך בדיקתדם עם פרפר כי זה מונע תזוזות של המחט (ככה עושים לתינוקות).

03/05/2002 | 13:13 | מאת: עינת

תודה על העצה אבל זה גם לא יעזור לי כי כל עוד זה מחט אני לא מוכנה לעשות אם יש לך פתרון אחר אשמח אם תכתוב לי על כך תודה מראש עינת.

07/05/2002 | 05:44 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לדאבון לבי אין כרגע פיתרונות אחרים לבדיקות דם. בקשי שמישהו קרוב אליך יהיה נוכח/ת בבדיקה ואולי זה יעזור לך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)